Головна Новини Світ Франція У Парижі підпалили банк під час протестів (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Парижі підпалили банк під час протестів (відео)

Відео опублікували користувачі Twiiter

28 листопада 2020, 21:32
Поділіться публікацією:

У Мережі з'явилися відео палаючого банку на вулицях Парижа. Як відомо, сьогодні, 28 листопада, протестуючим в Парижі через закон "Про глобальну безпеку" вдалося вирвати з землі дорожній знак. Крім того, з'явилися фото палаючих магазинів і відео зіткнень з поліцією. Стало відомо, що демонстранти підпалили кілька машин. Поліція використовує сльозогінний газ.

У Парижі підпалили банк під час протестів (відео)

Поджог банка в Париже в ходе протестов (Twitter)

Сьогодні французи протестують проти закону "Про глобальну безпеку". Як повідомляє видання, протестуючим в Парижі вдалося вирвати з землі дорожній знак. Крім того, з'явилися фото палаючих магазинів і відео зіткнень з поліцією.

Колона протестувальників вийшла з площі Республіки приблизно о 14:00 за місцевим часом в сторону площі Бастилії. Учасники акції вигукувала антиурядові гасла і несуть відповідні розтяжки, на одній з яких написано: "Маршируємо за нашу свободу, протестуючи проти зсуву в бік тоталітаризму". Стало відомо, що демонстранти підпалили кілька машин. Поліція використовує сльозогінний газ.

Нагадаємо, через жорсткість карантину в країні також відбуваються масові заворушення. Нещодавно Еммануель Макрон повідомив про закриття всіх гірськолижних курортів в країні, пішовши за прикладом Німеччини. Крім того, багато французів влаштовують акти вандалізму на тлі погіршення відносин з ісламськими країнами, введення нового закону, який називають расистським, і посилити контроль всередині країни після недавніх терактів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що понад півтори тонни канабісу було вилучено недалеко від Діжона (Бургундія) в іспанській вантажівці. Крім того, сьогодні вандали спалили поліцейські машини коктейлями Молотова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини